Мари Кондо е известна като Гуруто на реда“. През 2015

...
Мари Кондо е известна като Гуруто на реда“. През 2015
Коментари Харесай

Редът променя всичко!

Мари Кондо е известна като „ Гуруто на реда “. През 2015 година тя бе приета за една от 100-те най-могъщи персони съгласно списание " Times ", откакто книгата й " Магията на реда. Инструменти за образуване на вашата къща... и вашия живот! " стана най-продаваната. 

Японката е уверена, че редът на нещата оказва прочувствено влияние върху хората. Мари Кондо идва, с цел да постави ред в живота ни, стига ние да успеем да сложим в ред нашите числа и букви. 

Не е същото да се каже: „ Ние сме водачи на пазара, само че намалихме продажбите с 10% “ вместо „ Намалихме продажбите с 10%, само че сме водачи на пазара “. Същите думи не звучат по същия метод в едното изречение, както в другото. 

Поради тази причина, когато описваме статистика, би трябвало да сме наясно, че методът, по който я вербализираме, ще докара до влияние и заради тази причина би трябвало доста добре да изберем коя информация е най-подходяща, с цел да я сложим там, където неумишлено й придаваме по-голямо значение, защото редът на изречението въздейства върху реакцията.

Напоследък, тренираме от ден на ден у дома, изключително след ковид, и на доста хора им се постанова да се образоват сами. Ето и един съвет за тях: отброявайте времето на оставащите ви тренировки обратно (от 10 към 0, бел. ред.). Причината? Ако би трябвало да вършиме повторения на обещано упражнение, имате по-голям късмет да го завършите, в случай че отброявате назад времето, в сравнение с по общоприетия метод, тъй като по този начин ще останете с усещането, че усилието, което полагате в края на подготвителната серия е минимално.

Правилно разбрахте, редът трансформира всичко, тъй че дано да го променим в наша изгода! 

Източник: abc.es / Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР