Маргарита Александрова и Венелин Петков вече не заемат постовете си

...
Маргарита Александрова и Венелин Петков вече не заемат постовете си
Коментари Харесай

Новият шеф на bTV с грандиозни рокади: Изхвърли Венелин Петков, а Хекимян...

Маргарита Александрова и Венелин Петков към този момент не заемат постовете си на шеф „ Програма “ и шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “. Чрез вътрешна промоция те са сменени от Христо Хаджитанев, който e новият шеф „ Програма “ и Антон Хекимян, който заема поста шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV Media Group.

Решението е на основния изпълнителен шеф на bTV Мартин Швехлак, който се причисли към компанията с ясна визия и проект по какъв начин да притегли повече фенове и консуматори на всички bTV канали.

“PPF е решена да вложи обилни вложения в нова стратегия и наличие, само че има потребност от убеденост, че целият мениджърски екип ще одобри плануваните промени и ще работи за осъществяването на бизнес целите”, сподели Любош Йетмар, основен изпълнителен шеф на съдебномедицинска експертиза България.

“През 2020 година bTV трябваше да приспособява програмата си към COVID-19 пандемията, което докара до по-малко вложения в наличието и загуба на фенове.

Основната ми цел е да обърна тази наклонност като усъвършенствам програмата и наличието и работя за повече разнообразно ТВ забавление и висококачествени вести по всичките ни канали. Назначих Христо и Антон, тъй като те имат хъса, експертизата, силата и жаждата за иновация, от която имаме потребност, с цел да върнем водещата си позиция в България “, сподели Мартин Швехлак, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

„ Очаквайте доста нововъведения в наличието на bTV Media Group през 2021 – нови шоупрограми, повече местни продукции в праймтайм, разнообразно програмиране и съвременно наличие, което дава отговор на зрителските ползи на всички канали и платформи на bTV”, сподели Христо Хаджитанев, който беше назначен на поста шеф „ Програма “ поради богатия си опит и експертиза в ТВ наличието, изследванията, консултантската активност и ръководството на ТВ планове и екипи.

Антон Хекимян е определен от Мартин Швехлак, който пристигна в bTV със забележителен опит в новините и мениджмънта, поради големия му принос към триумфа на нюзрума на bTV, силата му в представянето на тематики и репортажи и професионалната му безрезервност към обстоятелствата и обективните вести. „ Оставам отдаден на плурализма и обективната публицистика и ще работя с надарения и безрезервен екип на bTV, с цел да привлека още повече фенове пред екрана на bTV”, сподели новоназначеният шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ Антон Хекимян.

Вътрешната промоция беше решението, което компанията избра пред търсенето на експерти отвън bTV. Приоритет за медията е обезпечаването на последователност в екипа и активизирането на забележителния гений и всеотдайност, които целият екип на bTV има.

„ Благодарим на Маргарита Александрова и Венелин Петков за тяхната безрезервност и професионализъм и им пожелаваме здраве и триумф в бъдеще. Те имат огромен принос към триумфа и страхотната корпоративна просвета на bTV, само че е нужна нова сила и посока, с цел да засилим позицията на bTV и да я утвърдим като водач на ТВ, онлайн и радио пазара”, прибавя господин Швехлак
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР