Марешки и Паси никога няма да достигнат Борисов, защото шегите

...
Марешки и Паси никога няма да достигнат Борисов, защото шегите
Коментари Харесай

Беновска изригна първо пред БЛИЦ след скандала: Паси е неуспял политик и застаряващ Дон Жуан, а Марешки вкара личния си харем в парламента!

" Марешки и Паси в никакъв случай няма да доближат Борисов, тъй като шегите им са дърварски ". Това съобщи първо пред БЛИЦ журналистката Илиана Беновска, която през днешния ден беше обект на несполучливи смешки от страна на водача на " Вола " и ексвъншния министър и сегашен президент на Атлантическия клуб Соломон Паси.

По-рано през днешния ден Беновска зададе на Борисов следния въпрос: Г-н Борисов! Скромно премълчахте ролята си на индивида, който може би се е нагърбил с отговорността за стабилността на Балканите и Гърция, включително, и като мост Ви назовават сред Турция и Европа. Моля да доразвиете тематиката предвид на това, че доста анализатори споделят, че сега Балканите са територия на следващата битка за въздействие сред Русия и Съединени американски щати, включително и във връзка с въоръжаването. Вашата политика в тази посока на какви договорености с американската и съветската страна се основава или Вие просто развивате лична българска политика. Вторият ми въпрос е малко закачлив. Преди три години казахте на срещата на Американската комерсиална камара, че в танца с Америка в тангото трябват двама равностойни сътрудници, имахте забележка, че към България Америка се отнася не напълно равностойно. За три години промени ли се нещо в връзките и с изключение на благодарностите към Америка имаме ли и условия към тях. Благодаря!

Соломон Паси й даде думата по следния метод: Заповядайте, госпожице! Много сте се подмладила. Не Ви познах. Извинявайте! А може би министър председателят Ви работи по този начин?!

Борисов отговори на Беновска и неизвестно за какво Марешки също реши да остроумничи следните думи: Уважаеми господин Борисов, уважаеми господин Паси, не съм се подмладил толкоз, че да не ме познаете. Но с цел да не е конфузно ще се показва – Веселин Марешки от партия „ Воля “. Първо желая да си пожелая докрая на мандата най-малко една журналистка да е токова влюбена и по този начин да ми се възхищава, колкото във Вас е влюбена и Ви се възхищава госпожа Беновска. Но в този момент съществено! Понеже казахте корупция и контрабанда. Само за секунда. Не ме прекъсвайте апелирам Ви се. Аз не Ви прекъсвах.

БЛИЦ потърси Беновска за коментар и тя съобщи пред медията ни: Паси е един неуспешен политик и застаряващ Дон Жуан с искания, а Марешки се изявява като парламентарен плейбой, който вкара персоналния си харем в 44-то Народно заседание, с цел да се възприятията на собствен терен, тъй като очевидно политиката може би ще го направи наказателно виновен, а не идващият Бойко Борисов - три пъти министър-председател на България.

Ако не беше тъпо държанието на тези " мушкарци ", щеше да е смешно, само че не им се получи. Ако желаят да доближат равнището на Бойко Борисов, да се върнат при майките си да ги довъзпитат и да преминат през 11 изборни победи, с цел да се научат на мъжко и отговорно държание.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР