Марек загуби с 0:2 първия си домакински мач за сезона

...
Марек загуби с 0:2 първия си домакински мач за сезона
Коментари Харесай

Иван Иванов дебютира за Вихрен при победа в Дупница

Марек загуби с 0:2 първия си домашен мач за сезона в Югозападна Трета лига от тима на Вихрен (Сандански). Двата отбора се срещнаха на стадион " Бончук " в здрав конфликт от втория кръг. За Вихрен това бе трета победа за седем дни, като възпитаниците на Здравко Лазаров не са позволили и гол във вратата си. Дебют за гостите направи и Футболист на България за 2013 година Иван Иванов.

Гостите откриха резултата в 29-ата минута, когато Методи Костов - Джек заби топката под гредата на Гоцев с удар от 16 метра. В 52-ата минута Костов удари страничната греда, а последвалата контраофанзива провокира огромен скандал. Симеон Димитров от отбора на Марек употребява неразчетено излизане на вратаря на Вихрен Симеон Симеонов и на празна врата вкара топката в мрежата.

Страничният арбитър Иво Сотиров обаче подвигна флага за засада. Последва всеобщ митинг от страна на домакините, които награбиха помощник арбитъра на пистата. Всичко се размина единствено с жълт картон за Симеон Димитров. Домакините вкараха в игра даже ветерана Еньо Кръстовчев, само че по този начин и не съумяха да поразят вратата на съперника. За сметка на това при един корнер за Вихрен Методи Костов с глава вкара втория си гол в мача в 83-ата минута.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР