Марек взе очаквана победа над дубъла на Септември (София), надделявайки

...
Марек взе очаквана победа над дубъла на Септември (София), надделявайки
Коментари Харесай

Марек с нова победа на Югозапад

Марек взе предстояща победа над дубъла на Септември (София), надделявайки с 3:1 и продължава с съвършеното си показване от началото на сезона в Югозападната Трета лига.

Още до 5-ата минута дупничани взеха решение мача, откакто поведоха с 2:0. Само 120 секунди след началото се разписа Веселин Любомиров след остроумен пас на Близнаков. Малко по-късно пък Милен Иванов от близко повиши на 2:0. 

Домакините продължиха да диктуват темпото и в 31-вата минута Георги Божилов с техничен удар с глава направи 3:0. Минута по-късно Преслав Георгиев от гостите с добър шут от разстояние уцели страничната греда.

През второто полувреме нелоши положения за гол се откриха пред влезлите като запаси Симеон Димитров и Валери Йорданов. За Септември вратата на дупничани пък на няколко пъти обстрелва появилият се също от пейката Борислав Маринов. 
 Резултати и класиране след 6-ия кръг от Група Резултати и класиране след 6-ия кръг от Група " А " на Югозападната Трета лига
В 90-ата минута отпущането в редиците на домакините даде резултат, откакто друга запаса – Ясен Цеков с глава понижи за крайното 3:1. Така тимът на Марек продължава да е първи и в класирането с цялостен актив от 15 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР