Марек победи с 2:0 у дома Пирин (Гоце Делчев) и

...
Марек победи с 2:0 у дома Пирин (Гоце Делчев) и
Коментари Харесай

Марек с нова победа на Югозапад

Марек победи с 2:0 вкъщи Пирин (Гоце Делчев) и продължава с цялостен актив и без позволен гол от началото на шампионата в Югозападната Трета лига. Дупничани зарадваха с играта си към 300 фенове на ст. " Бончук ".

В първите 30-ина минути гостите се бяха окопали крепко в отбрана и Марек изпитваше компликации. След това обаче се развихри същинска буря пред неврокопската врата. В 34-ата минута удар на Милен Иванов от към 16 метра уцели напречната греда. Секунди по-късно Росен Йорданов с глава би на сантиметри от гредата. 

В 36-ата минута шут на Калайджийски от близко пък мина високо над вратата на Пирин (ГД). Само минутка по-късно Ганчев по диагонала вместо в мрежата, прати топката в навън. В 39-ата минута въпреки всичко резултатът бе открит в интерес на домакините. Александър Близнаков с глава означи, възползвайки се от неприятна класификация на отбраната и вратаря на гоцеделчевци - 1:0.
 Резултати и класиране след четвъртия кръг от Група Резултати и класиране след четвъртия кръг от Група " А " на Югозапад
В 51-вата минута още веднъж гредата избави гостите. Този път шутира Близнаков, а топовният му удар едвам не счупи страничния дирек зад Георгиев. Гостите дадоха отговор с отдалечен изстрел на Гуцев, който обаче аткрактивно бе отразен от Пламен Младенов. 

В 67-ата минута се получи необикновен пропуск пред вратата на Пирин (ГД). Тогава на съвсем празна врата Божилов и Ганчев не се схванаха кой да означи и в последна сметка топката излезе в навън. Голът на успокоението осъществя 2 минути по-късно Милен Иванов. Полузащитникът на Марек стреля непосредствено от директен свободен у подарък и красиво повиши на 2:0.

Десетина минути преди края играчи на двата тима се сдърпаха и сътвориха напрежение между тях. В резултат на това Близнаков от Марек и Макриев от гостите получиха жълти картони. За бранителя на неврокопчани това бе втори картон и той пое към съблекалните, виждайки аления цвят. 

Така Марек прибави нови 3 точки към актива си и въпреки и с мач по-малко към този момент е втори в класирането. Водач е дублиращият отбор на Славия, който се показва ужасно от началото на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР