Марая Кери е синоним на Коледа благодарение на нейния мега

...
Марая Кери е синоним на Коледа благодарение на нейния мега
Коментари Харесай

Сърцераздирателна причина, поради която Марая Кери беше решена да усъвършенства Коледа за своите близнаци

Марая Кери е синоним на Коледа с помощта на нейния мега шлагер All I Want For Christmas Is You. И съвсем 30 години след издаването й, нейният празничен дух е към момента толкоз мощен, колкото постоянно – Марая признава, че в никакъв случай няма да се умори да пее сезонната музика.

„ Наистина обичам Коледа и обичам празниците “, споделя 54-годишният мъж. „ Магията към момента е действителна за мен и песента е част от това. Всеки път я пея от сърце. ”

Въпреки че Марая е нежно известна като Кралицата на Коледа за доста хора, това не постоянно е било щастливо време за певицата. Тя изяснява, че Коледа е била „ неразбория “ през детството й, откакто е израснала в „ нефункционално семейство “, заради което е била толкоз решена да промени това.

От украсяването на множеството си дървета до празничната храна, Марая се радва на всички типичен обичаи. Освен това тя стартира нова традиция със личното си семейство, като всяка година води своите 12-годишни близнаци Марокан и Монро в Аспен, Колорадо, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР