Маратонки с бронзов пентаграм, обърнат кръст и капка от истинска

...
Маратонки с бронзов пентаграм, обърнат кръст и капка от истинска
Коментари Харесай

„Обувките на сатаната“: Пускат в продажба маратонки с пентаграм, обърнат кръст и капка човешка кръв

Маратонки с бронзов пентаграм, извърнат кръст и капка от същинска човешка кръв следва да бъдат пуснати на пазара, написа Си Ен Ен. Те са направени по концепция на рапъра Лил Нас Екс дружно с американския бранд MSCHF.

Сатанинската обувка е въодушевен от модела на Nike Air Max от 1997 година Логото на спортния бранд е избродирано върху маратонката, само че от компанията се дистанцираха:

„ Нямаме общо с Лил Нас или MSCHF.Тези обувки не са дизайн на Nike, не сме взели участие в изработката или стартирането им на пазара “, прецизират от компанията пред Си Ен Ен.

Моделът в алено и черно ще бъде в лимитирана серия – 666 чифта. Цената им ще бъде 1018 $. Прави усещане, че върху обувките има библейска отпратка. Изписано е „ Лука 10:18 “, а цитатът гласи: „ Видях Сатана да пада като гръмотевица от небето “.

Относно инкрустираната кръв, от MSCHF показват, че тя е дарена от техни чиновници: „ Ние обичаме да се жертваме за нашето изкуство “, споделят още от компанията производител.

„ Обувките на дявола “ провокираха остри реакции в редица известни политически и религиозни фигури, в това число губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем и евангелският свещеник Марк Бърнс, който дефинира маратонките като „ зло " и „ разкол ".

Това обаче не попречи ползата към лимитираните обувки да бъде голяма и да завалят хиляди поръчки за лимитираните бройки. MSCHF не предизвикат за първи път с моделите си – през 2019 година пуснаха „ обувките на Исус “, които бяха украсени със стоманено разпятие, а в тях беше вградена светена вода от река Йордан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР