Мара Отварачката се покри от срам след побоя над нея

...
Мара Отварачката се покри от срам след побоя над нея
Коментари Харесай

Мария и Миро смениха къщата, било ги срам от съседите заради побоя?

Мара Отварачката се покри от позор след побоя над нея от мъжа й Мирослав Соколов. Фолкзвездата очевидно се срами, че се е разчуло, че обичаният й Миро Дзвера от време на време я пошляпва. Миньончето не се тормози от шамарите и от обстоятелството, че се е върнала при насилника, а от това, че всички към този момент знаят, че периодичен яде бой. 

Мария е зарязала даже дъщеря си Марая, която години наред всеки ден караше и прибираше от учебно заведение. Всяка заран заралийката пускаше клипчета по какъв начин кара в ранните утринни часове. Около 15,30 часа пък публикуваше видеа по какъв начин си потегля от Англо-американското учебно заведение в Панчарево.

От месец изпълнителката на " Спомен " не се е вясвала в школото, тъй като не желае да притегля вниманието към себе си. Тя е поверила Марая на грижите на майка си Йорданка и чака да отшуми абсурда от побоя. Брюнетката даже смени цвета на косата си и стана огнена червенокоска, тъй като желае да не я разпознават.

Както  " Уикенд "  писа, семейство Отварачкови даже се изнесоха от фамилния им апартамент и си наеха първокласна къща, тъй като нямат очи да погледнат съседите си, които съзнателно извикаха полиция, когато чуха Миро да пребива Мария. Певицата избра първокласния живот и шамарите пред достолепието и в този момент си носи кръста за този избор. Феновете на звездата се молят да не се стигне до някоя покруса при разгулен среднощен изблик на Дзвера. Той, несъмнено, се кълне, че в никакъв случай не й е посягал.

Мария заплаща по 50 000 лв. на година за учебното заведение на Марая, тъй като желае да е изучена, за разлика от нея. Школото избра доведеният й дядо Добромир Гущеров, когато Отварачката беше брачна половинка на сина му Християн. Певицата се жалваше след развода с милионера, че няма пари да заплати учебното заведение на единствената си наследница. Чалага изпълнителката постоянно хвали гарджето си, което знае съвършен британски, само че не и български.

В школото учат единствено езика на Шекспир и Марая има проблеми с родната тирада. Тя постоянно написа " кАде " и " съжЕлявам ", а " незнам " даже няма да го разясняваме. Заралийката пръска луди пари за образованието на красивата си дъщеря, само че самата тя не й дава добър образец, тъй като е жертва на домакински тормоз, само че си търпи. Така детето построява неверна визия за любовта, връзките и побоищата.

Утре Марая най-вероятно няма да вижда нищо неправилно в това да търпи плесници в замаяна на " Гучи " и " Шанел ", тъй като го е видяла от мама. Преди десетина дни Мария беше изловена и по какъв начин си изхвърля боклуците на земята, до скъпото им " Ламборгини ". Заради такива като Отварачката, които не зачитат кофите за отпадък, се постанова да има акции, с цел да почистим България за един ден...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР