Мара Отварачката може да се похвали, че е завоювала титлата

...
Мара Отварачката може да се похвали, че е завоювала титлата
Коментари Харесай

Мара Отварачката завоювала два пъти голям шлем“ в секса

Мара Отварачката може да се похвали, че е завоювала купата „ Голям шлем “, само че не в тениса, а в леглото, написа „ Уикенд “. С това отличие могат да се похвалят първенците, съумели да вършат секс с татко и наследник – тъкмо както миньончето на фолка. Тя дори е съумяла да преспи с цели две двойки татко и наследник. Първите са пловдивските милионери Арабаджиеви. Заралийката първо предходна през леглото на сина Владо, който дълги години бе измежду най-желаните ергени на локална почва, мълви се настойчиво в чалга средите.



Владо Арабаджиев дълги години бе измежду най-желаните ергени

Наследникът на богатата пловдивска фамилия – Ветко и Маринела Арабаджиеви, имаше бурна връзка с Отварачката. Според осведомени любовта е била толкоз бурна, че младежът се бръкнал за няколко клипа на певицата. Миньончето обаче се омъжи за първия си брачен партньор Димитър Андонов и Владо я смени с друга сексбомба. Според клюкарите, преди да мине пред олтара с благоевгардския предприемач, Мария е имала и няколко бурни нощи с бащата на Владо – Вълчо или както обича да му споделят, Ветко.

„ Арабаджиев-сташи съумя да преспи 2-3 пъти с Мария, като тя снима много клипове в хотела им и получи обилно спонсорство и от бащата. Не знам дали синът знае, че са баджанаци с баща му “ – разясниха пред „ Уикенд ” колежки на Отварачката. Не е наложително сексът с роднините да е по едно и също време, може и един след различен, отново завоюваш купата „ Голям шлем “, както при Мария.



Ветко Арабаджиев е спонсорирал няколко клипа на Мария

Второто семейство, минало през леглото на фолк дивата, е Боби и Ники Михайлови. „ Мария е изневерила на брачна половинка си Димитър Андонов с Ники Михайлов, когато вратарят към този момент афишираше връзката си с Алисия. Именно тази невярност е довела до раздялата на Митко и Мария. Последните й няколко части са отдадени не на мъжа й, а на футболиста “ – обявиха преди 10-на години хора от обкръжението им.

Ники и Мария са имали много къса спекулация, едвам няколко месеца, научи „ Уикенд “. Малко по-късно миньончето на фолка почнал да ухажва Боби Михайлов, бащата на Николай, тъй като схванала, че той е по-перспективен и финансово сполучлив.

„ Двамата се срещаха в предпазлив дребен ресторант в Пловдив, където имаше и зали, които можеш да наемеш. Боби и Мария постоянно се затваряли се в една стая с часове, надали му е пеела на уше, ясно е какво са правили. Около година се срещаха от време на време по този начин, а през това време изпълнителката си имаше и други гаджета, а Перуката в никакъв случай не се е разделял с жена си Мария Петрова. Мария е доста ошлайфана в приласкаването на богати мъже, знае по какъв начин да върти по няколко по едно и също време. Не знам с кой ум Мирослав я взе за брачна половинка “ – разясниха пред „ Уикенд ” осведомени с богатото минало на Отварачката, която през днешния ден се е вживяла в ролята си на примерна брачна половинка.



Баща и наследник Михайлови са баджанаци по линия на Отварачката
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР