Мануела Ескобар е единствената дъщеря на покойния колумбийски наркобарон Пабло

...
Мануела Ескобар е единствената дъщеря на покойния колумбийски наркобарон Пабло
Коментари Харесай

Последната снимка на дъщерята на Пабло Ескобар, преди да изчезне и смени самоличността си

Мануела Ескобар е единствената щерка на починалия колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, прочут още като “Кралят на кокаина ”. Ескобар бе погубен през 1993 година, на 44-годишна възраст, когато тя е била едвам на девет години.

Смята се, че дъщерята на известния нарушител е имала травматично детство, ставайки очевидец на детонацията на бомба пред жилището на татко й в Меделин, когато е била едвам на 4 години.

Бомбата най-вероятно е бил детонирана от съперник на татко й в трафика с опиати, написа Daily Star.

Докато се криел със фамилията си в планините към Меделин, татко й изгорил пачки с банкноти на стойност към 2 млн. $, с цел да я стопли.

За Пабло Ескобар се твърди, че бил толкоз вманичаен по това да глези щерка си, че принудил една от любовниците си да приключи бременността си.

Майката на Мануела - Мария Енао, и нейният брат Хуан Ескобар повдигат повече завесата към персоналния си живот, като Хуан даже разгласява книга за татко си през 2014 година

Мануела, която в този момент е на 34 година, въпреки това, живее надалеч от светлината на прожекторите в Аржентина, като се счита, че е приела нова идентичност.



 

Трафик Нюз
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР