Мануел Аканджи даде интересно мнение по отношение на атмосферата на

...
Мануел Аканджи даде интересно мнение по отношение на атмосферата на
Коментари Харесай

Аканджи: На загрявката на Анфийлд беше много тихо

Мануел Аканджи даде забавно мнение във връзка с атмосферата на " Анфийлд ", която Манчестър Сити видя в своето посещение на Ливърпул, изгубено от " жителите " с 1:0.

" Преди мача, когато излезнахме за загрявка, беше толкоз безшумно. Никакво освиркване или нещо друго. Казах на Ерлинг, че е необичайно. Очаквах да бъде цялостно с аудитория, доста шумно и да бъдат против нас. Но не почувствах нищо... Говорих с Рияд, който стоеше до мен. Попитах го дали постоянно е по този начин безшумно. Всички приказват толкоз добре за " Анфийлд ", само че аз не го виждам. Той ми сподели да изчакам, до момента в който почне мачът и след това атмосферата беше тотално друга.

Особено през втората част - беше в действителност доста шумно тогава. Не толкоз шумно, колкото в Дортмунд, само че възприятието е ужасно. Хората са покрай терена, чудесна атмосфера, обичам да играя по този начин ", показа централният бранител.

Днес пред Ливърпул стои нов тест, откакто " мърсисайдци " гостуват на Нотингам Форест, до момента в който Манчестър Сити приема Брайтън на " Етихад ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР