Мантрите, че идват нови избори и едва ли не правителството

...
Мантрите, че идват нови избори и едва ли не правителството
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Възможен е импийчмънт на Радев, а правителството да изкара пълен мандат

Мантрите, че идват нови избори и надали не държавното управление ще падне всеки миг, може да се окажат просто деен фонов звук, основан от опозицията, а не действителност. 

Ако обединението не се разпадне в този момент, просто ще изкара до края на мандата. Това сподели в Студио Actualno политологът и учител в Нов български университет Любомир Стефанов. Ако успее в тези три решения, които й следва да вземе (даването на оръжие на Украйна, това, че можем да минем и без съветски природен газ и отстояването на позицията за Р Северна Македония, бел.ред), в случай че откри консенус или възможен компромис, ще станем очевидци на малко политическо знамение в България, написа.

Не че ми е оскъдно въображението, не мога да си показва нещо по-голямо от това да излезе. Добре де, има едно – импийчмънт на президента. Това може би ще се яви различен огромен препъни камък, макар че в случай че гледаме настройките на партиите в обединението, те са подготвени да го разкарат този президент незабавно, защото индивидът, който заема офиса някак си стартира да се изживява като по-голям от институцията. Позицията му за недаване на оръжия на Украйна е по-скоро надграждаща, еволюираща.

Като стартираме от първия му мандат като президент, минем през средоточие на по този начин наречените ползи на пробуждащото се гражданско общество, с цел да стигнем до, ще си разреша по-вулгарен израз, изцепката с това какъв бил Крим. И това сега е поанта на този вид разказ, който президентството употребява. И индивидът, който сега заема тази служба, изрично се държи по един изключително невнятен метод, заслужаващ много сериозна политическа рецензия.

Президентът е толкоз изострен към държавното управление тъй като явно има разминаване сред неговите упования и инженеринговия план. Някъде бях чел доста споручливо, че в случай че „ Продължаваме промяната “ е политическата рожба на президента, то тя е извънбрачна такава. Споручлива метафора, защото явно има огромно отчаяние. В подобен случай, в случай че слушаме доста мои сътрудници коментатори, законната рожба би трябвало да е политическия план на някогашния длъжностен министър председател и военачалник от запаса Стефан Янев. Само че там също видяхме раздор сред него и някогашния му политически патрон.

Така че в действителност е забавно, става доста занимателно в българския политически набор. Очевидно на Румен Радев му следва орис да бъде отчаян от най-близките си политически протежета и концепциите и проектите, които е имал за тях изобщо да не стигнат до на никое място. Кой би изискал импийчмънт на президента?

Понастоящем бих споделил всички, без „ ИТН “ са подготвени да се подпишат под такава идея за импийчмънт. Повече от ясно е, че и Българска социалистическа партия ще се подпише, тъй като в случай че продължим тематиката с припознатите политически инженерингови планове, президентът се разграничи от всички, а госпожа Нинова изобщо не изчака дори и един ден да мине и незабавно му сподели „ Ето, Вие към този момент се прегърнахте с господин Борисов “. Сформирахте си най-накрая вашият там клуб по ползи и се оказа, че (нейният прочит най-малко е такъв), в последната година и половина сме били в политически спектакъл на парадокса. Още – във видеоматериала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР