MANSORY анонсира подробности за ново свое върхово творение, а именно

...
MANSORY анонсира подробности за ново свое върхово творение, а именно
Коментари Харесай

Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE by MANSORY: 880 к.с., 1490 Нм, 2.8 секунди 0-100 км/ч

MANSORY анонсира детайлности за ново свое върхово създание, а точно " ултимативният състезателен бизнес седан " Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE.

Доработеният от тунинг-компанията първокласен състезателен флагман е минал през стратегия за цялостна доработка и развиване, като идва с редица особено основани елементи и детайли, включително напълно нов карбонов челен похлупак с в допълнение завършени въздухозаборници.

Новата самодейност Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE by MANSORY дебютира със също по този начин напълно нов аеродинамичен пакет, в който от компанията са успяли да реализират забележителен баланс сред естетичност и успеваемост, подчертани и благодарение на 22-цолови джанти с гуми 265/30 начело и 305/25 откъм гърба.

В резултат на нанесените корекции по мотора, Mercedes-AMG S 63 E PERFORMANCE by MANSORY дава обещание оптималната мощ от 880 конски сили и оптимален въртящ миг от 1490 Нм.

Крайният резултат е опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за едвам 2.8 секунди и оптималната скорост на придвижване от 320 км/ч.

По отношение на опциите за персонализация на интериора, от MANSORY споделят, че той може да бъде изпълнен напълно съгласно потребителско предпочитание, и като цветове и като материали.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР