Манолова беше категорична, че критичният залог на тези избори е

...
Манолова беше категорична, че критичният залог на тези избори е
Коментари Харесай

Мая Манолова: Да не допускаме мнозинство на партиите, които са готови да ни въвлекат във война​

Манолова беше безапелационна, че сериозният залог на тези избори е да не допуснем партиите, които са подготвени да ни въвлекат във война да имат болшинство в Народното събрание.

По думите й войната към този момент има пагубно отражение върху икономическия и обществения живот на българите с високите цени на газа и горивата и растежа на инфлацията.

 

" Президентът показа своята поредна позиция против изнасянето на оръжие " поддържа президента Манолова, само че дефинира като слугинаж на непознати посолства готовността на служебното държавно управление да поддържа нови наказания на Европейски Съюз преди въобще да са оповестили какви биха били те.

 

Обедняването и страхът от идната есен и зима става все по-осезаем. От първостепенна значимост сега Манолова дефинира разноските, които да поддържат българските семейства. По отношение на глобите към Русия, водачът на Изправи се България прикани за интензивност служебното държавно управление –„ Това, което държавното управление би трябвало да контракти с „ Газпром " е, количествата, които не сме получили, да ги получим през идните зимни месеци. Ние и сега получаваме съветски газ. Но, през медиатори, общително обезпечени ни от четворната коалиция, и с 30% по-скъпо. От прекратяването на директните доставките от „ Газпром " завоюваха медиатори, близки до четворната коалиция ".

 

Манолова показа главните аспекти в програмата на групировката. Предвижда се повишение на приходите, минимална работна заплата в размер на 1260 лева, колкото са нужни за издръжката на живот, както и преизчисление на пенсиите по отношение на застрахователен приход от 2021 година По думите й минималната пенсия би трябвало да бъде 10% над прага на беднотия, който съгласно служебното държавно управление е 504 лева, а съгласно специалисти от Изправи се България – 569 лева. Недопустимо по думите на Манолова е да се употребяват данни за установяване прага на беднотия от преди три години, както е сега. 

 

Мая Манолова прикани от ефира на Нова Нюз преди изборите на 2 октомври българските пенсионери да се срещнат с следващото подправено заричане за преизчисление на пенсиите от Четворната коалиция.

 

Като съществени аргументи за високата инфлация Манолова дефинира скъпия ток, бензин, дизел, газ. От Изправи се България са изрично за въвеждане на контролиран пазар за продажбата на ток за вътрешно ползване.Въвеждане на необлагаем най-малко в поддръжка на работещите небогати, както и налог благосъстояние са измежду останалите ограничения на групировката.

 

„ Промяната се оказа план с изминал период на валидност " – по този начин разяснява Манолова изхода от идните избори и изрази убеденост, че хората ще заложат на бойци и борци, които са потвърдили, че се борят до дъно в борбите за потребностите на елементарните хора.

 

Платен материал

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР