Манията по отслабването в днешно време все повече добива нови

...
Манията по отслабването в днешно време все повече добива нови
Коментари Харесай

Не са ви нужни диети, само хапвайте тези 5 плода - шампиони в отслабването

Манията по отслабването в днешно време от ден на ден добива нови размери. Различни диети, извършения, че даже и интервенции се включват в битката за мечтаното тяло.

В същото време отричани и препоръчвани, в последно време чуваме какви ли не отзиви за плодовете в режимите за събаряне на килограми. Много хора ги жигосват поради фруктозата, която се съдържа в тях, макар, че единствено допреди няколко години те бяха посочени като главен артикул за всеки, който желае да отслабне, написа Zrave.to.

Но в случай че желаете да сте здрави, не може да ги изключите от менюто си поради витамините, минералите, които дават, а и фибрите и способността са засищат.

Кои са обаче плодовете - първенци в отслабването?

Ябълки

Те са измежду любимците на отслабващите и са най-хубавата закуска: вкусни, сочни, хрупкави и може да ги сложите в чантата си. Според проучванията яденето на три ябълки дневно може да помогне при загуба на тегло. Това не е изненадващо, като се има поради, че те са цялостни с фибри и хранителни субстанции, които са известни, че покачват възприятието за задоволеност и потискат глада за сладко.

Яжте цяла ябълка, прибавете късчета към овесената каша, сложете на кубчета в салата, изпечете с пилето си или пригответе нискокалоричен десерт.

1 междинна ябълка: 95 калории

Диня

Този плод е двойно наслаждение. Причината за това е ниско наличие на калории и високо наличие на вода. Можете да изядете две цели чаши любеница и това ще са по-малко от 100 калории, а чувството ще е за цялостен корем. Освен това, поради обстоятелството, че динята е 90 % вода, хидратацията ви е сигурна.

1 чаша нарязана любеница: 46 калории

Малини

Те са дребни, само че доста потребни! Малините са с ниско наличие на калории и с високо наличие на неразтворими (несмилаеми) фибри. Ако изядете чаша малини (64 калории), вие ще разграждате към 32 калории. Освен това малините имат доста влакнини (1 чаша = 8 грама), което значи и по-лесна загуба на тегло.

1 чаша малини: 64 калории, 0.5 г мазнини, 1 мг натрий, 14.5 г въглехидрати, 8 г фибри, 5.5 г захари, 1.5 г протеин

Грейпфрут

Той е измежду първенците при плодовете за намаляване. Средният грейпфрут съдържа към 80 калории, и сходно на динята, той е повече от 90 % вода. Обелете го, нарежете и сложете малко нискокалоричен подсладител. След това няма да ви се желае да консумирате нищо сладко.

Не би трябвало да се подценява и фактът, че едно съединяване в грейпфрута, наречено наниндин, може да намали кръвната захар и да докара до загуба на тегло.

Имайте поради, че консумирането на грейпфрут с избрани медикаменти може да има неподходящи последствия за здравето. Затова се консултирайте с вашия доктор, преди да добавите грейпфрут към вашата диета.

1 междинен грейпфрут: 82 калории

Портокали

Ако грейпфрутът не е вашият цитрусов плод, имате шанс. Портокалите са не по-малко положителни – с високо наличие на фибри и вода, те ще ви оказват помощ да се чувствате сити.

И нещо доста хубаво. Има ги целогодишно, което значи, че може да ги консумирате, когато пожелаете. Изяжте цялостен портокал като лека закуска или нарежете в салатата.

1 огромен портокал: 86 калории
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР