Манията по документалния филм за шампионската династия на Чикаго Булс

...
Манията по документалния филм за шампионската династия на Чикаго Булс
Коментари Харесай

Агентът на Джордан: Пипън завижда на Майкъл

Манията по документалния филм за шампионската династия на Чикаго Булс е толкоз огромна, че всеки директен наблюдаващ на превъзходството на Майкъл Джордан и компания дава своето мнение за събитията. Например, дългогодишният сътрудник на Джордан - Дейвид Фалк, не се поколеба да упрекна Скоти Пипън в злоба към клиента му.

" Пипън завижда на Майкъл до известна степен . Той показа доста пъти, че счита ЛеБрон за по-добър състезател. Ако се казваш Скоти Пипън и знаеш, че Майкъл Джордан е оказал помощ доста за кариерата ти, можеш да запазиш това мнение за себе си "

" Проблемът на Скоти, както документалният филм показва на толкоз доста места, е, че той не е бе огромен съперник. Пропускаше дуели по глупави аргументи. Мигрена? (б.р - в мач №7 сред Пистънс и Булс от 1990 година Пипън получава болки в главата и вкарва единствено 2 точки при 1/10 пукотевица, Булс губят) Мислите ли, че Майкъл Джордан би пропуснал мач, в случай че не е с ампутиран крайник? Скоти не съумя да играе на цялостни обороти, тъй като го болеше главата ", споделя Фалк.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР