Манията по чалгата, от която години наред се притесняват светските

...
Манията по чалгата, от която години наред се притесняват светските
Коментари Харесай

Мания! Ученик се преобрази напълно, за да прилича на... Азис! Диджеи бъркат песните им

Манията по чалгата, от която години наред се тормозят светските коментатори, доближи връхната си точка. Деца дотам се стремят да наподобяват на фолк иконите, че са подготвени да трансформират всичко в себе си, с цел да се приближат до идолите си, научи HotArena.

 

След като Карбовски описа преди години за Жорето Кучков , който трансформира визията си, с цел да наподобява на Николета Лозанова и дребният Емилиано, който едвам не получи удар при срещата онлайн със своя кумир - Азис, през днешния ден нещата по никакъв начин не са се трансформирали. Емилиано дотам е попил всеки жест на Азис, че през днешния ден даже е мъчно да се разграничи кой в действителност пее песните.

Младото момче се подвизава в интернет с името „ Принц Емо “, по сходство на остарял прякор в обществените мрежи на Азис („ Принц Азо “), фотосите, външният тип, жестовете в клиповете и даже самият глас на Емилиано до толкова  наподобяват на Азис, че чак карат хората да се изумяват доколко човек може да промени даже естествено дадените си черти в случай че задоволително се вманиачи в една концепция.

Емилиано пусна своя ария „ Звяр “, а метода, по който момчето пее накара диджейте да мисля, че това е гласът на Азис. Месеци наред из обществените мрежи и нощните заведения в Студентски град песента се показва като ново парче на Краля на попфолка, поради поразителната аналогия в гласа. Емилиано е изкопирал умопомрачително даже жестовете на Азис във видеото и сега държанието на момчето наподобява като на брат на Азис.

Не един и двама съперници на попфолка незабавно показаха отвращение до къде докара чалгата днешното потомство е повдигна въпроса за идолите на времето.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР