Мания за отвличане и преследване тресе издирваният доскоро от органите

...
Мания за отвличане и преследване тресе издирваният доскоро от органите
Коментари Харесай

Не е истина какво причини на децата си подземният бос Таки! За да е спокоен, заповяда да им имплантират…

Мания за похищение и гонене тресе търсеният до неотдавна от органите у нас и от Интерпол под земята необут Христофорос Аманатидис-Таки. Наследникът на Георги Илиев във ВИС дотолкоз се опасява от посягане върху живота си и този на околните си, че ги е снабдил с последно потомство техника за отбрана. Жена му Боряна Шехтова, която го подари с двама синове, както и самите деца, едното от които – новородено бебе, към този момент носят в телата си импланти.

Таки прибягнал до крайните ограничения и е пръснал 30 хиляди евро, с цел да вградят израелски експерти специфичните проследяващи устройства в телата на своите обичани. Това описват пред „ Ретро ” близки до манекенката, която била сащисана от празничния подарък на мъжа си. Шехтова се тормозила чиповете да не навредят на децата, само че в последна сметка била уверена от специалистите, че те единствено могат да им оказват помощ. Освен че наблюдават местоположението им, устройствата дават данни и за здравословното им положение – пулс, кръвно и други значими индикатори.

Христофорос Аманатидис се страхувал, че въпреки и в Дубай, някой може да посегне на обичаните му хора за възмездие. Припомняме, че както „ Ретро ” първи заяви в нoщтa нa 5-и cpeщy 6 дeĸeмвpи – Hиĸyлдeн, Боряна подари Таки с втори правоприемник, като избра да се прибере у нас за раждането, а по-късно незабавно се върна в Дубай при своя обичан.

Бopянa Шexтoвa и Taĸи вeчe имaт eдин cин – двyгoдишният Aлeĸcaндpoc, ĸoйтo cъщo пpoплaĸa ĸpaй Πepcийcĸия зaлив. Aннa Шexтoвa пък бе зaceчeнa нa caмoлeтa зa Дyбaй. Явнo близнaчĸaтa e билa дo cecтpa cи пo вpeмe нa paждaнeтo.

Аманатидис е взел всички ограничения фамилията му да е в сигурност освен у нас, само че и в емирството и пръскал над половин милион за защита годишно, като към жена му и сина му, а в този момент и към бебето, непрекъснато бдели най-малко по 4-ма яки гардове. Това обаче не стигало на Таки и той решил да се довери на новите технологии, които към този момент се употребяват от доста интернационалните компании.

Припомняме, че наследниците на Таки са безусловно милиардери още от раждането си. В палата им, който се намира на изкуствения остров Джумейра в Дубай, е направил съществени преобразувания, с цел да може бебетата да порастват удобно. Само детската стая на Николай била с размерите на учебен физкултурен салон. За развъждането на синовете му на майката Боряна оказват помощ три детегледачки.

На наследниците на ВИС се взимат единствено най-качествените детски храни и специфична вода, която се кара чак от Швейцария. На непрекъснато разположение били и двама лекари педиатри.

Шехтова е дружно с митичния необут на ВИС още от 2009 година Преди това той имаше връзка с моделката Диляна Попова. Шехтова пък, преди да се залюби с Аманатидис, беше гадже на телевизионния продуцент Евтим Милошев. Боряна обаче напуснала ненадейно Евтим, когато се срещнала с Таки. Тя безусловно за една нощ се изнесла от жилището на Милошев, без да му дава каквито и да било пояснения. През тези години Боряна беше една от най-известните манекенки на Розалия Тинкова. В същата фешън организация “Ексграунд ” работеше и близначката ѝ Анна Шехтова.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР