Манипулацията и лицемерието са всъщност в цитирането на данни, произволно

...
Манипулацията и лицемерието са всъщност в цитирането на данни, произволно
Коментари Харесай

Росица Кирова: Манипулацията и лицемерието са в цитирането на данни

Манипулацията и лицемерието са в действителност в цитирането на данни, случайно събрани, с цел да потвърдят дадена теза. Не съм съгласна с аргумента, че хартиената бюлетина дава опция за повече операции и повече платен избор. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Росица Кирова пред Българска национална телевизия.

" Няма по какъв начин да има машинен избор, който да е недействителен, тъй като подобен е логаритъмът. За да оспориш вота, би трябвало да имаш доказателства. Всичко останало би било в допълнение подкопаване в доверието на жителите. Ниската изборна интензивност е резултат на доста фактори ", добави тя.

Росица Кирова разяснява, че демокрацията е развой, в който правата на жителите се уголемяват, а не се свиват.

" Ние гласувахме предходната седмица преди всичко решение, с което задължихме министерски съвет да внесе набора от документи, които са нужни по проекта за възобновяване и резистентност. Такъв законопроект е и законът за противопоставяне на корупцията ", добави тя и посочи: 

" Вкарването на хартиената бюлетина е решение на ръководителя на правната комисия въз основа на публичното условие. Много от нашите гласоподаватели споделят, че нямат доверие на метода, по който се гласоподава с машина. Не е заплашителен моментът, в който ще бъде въведена опция да се гласоподава по двата метода. "

По въпроса за основаване на постоянно държавно управление Ралица Кирова съобщи:

" Възможност за сформиране на ръководство има и тя е сложена. Ние сме сложили своите цели и сме протегнали ръка в името на всички български жители. Няма да вършим безпочвени обединения, само че ще предложим отговорно държавно управление. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР