Манифестирането е духовна практика, прилагана по целия свят още от

...
Манифестирането е духовна практика, прилагана по целия свят още от
Коментари Харесай

Време за четене: нов наръчник разкрива тайните на манифестирането по пътя към успеха

Манифестирането е духовна процедура, прилагана по целия свят още от древността, която стана същински феномен в обществените мрежи през последните години. Но в действителност ли е допустимо само с вярна настройка и положително мислене да поемем по пътя към триумфа и мечтания живот?

Отговорът на този въпрос намираме в новия справочник от английската психоложка Джил Такрей , който дава нагледни препоръки и потребни практики, с чиято помощ да отключим положителна смяна в живота си и да накараме Закона за привличането да работи в наша изгода.

Сред страниците на този съвременен, удобен и богато илюстриран справочник читателите ще открият разнообразни психически, холистични и духовни похвати , които да им покажат по какъв начин да бъдат архитекти на своите лични мисли, усеща и дейности – и затова на целия си живот. 

С помощта на дългогодишния си опит в областта на логиката на психиката Джил Такрей изяснява по наличен и занимателен метод кои са най-големите неточности, които постоянно позволяваме в настройката си към триумфа и по какъв начин те могат да бъдат причинители на нараснали равнища на тревога и раздразнителност.

Стъпка по стъпка ще ви научи по какъв начин да:

✨ излезете от рутината на живота, която ви пречи да разцъфвате и да се развивате;

✨ преосмислите задачите си и да изградите работещ проект за постигането им;

✨ обновите силата и мотивацията си;

✨ употребявате разнообразни холистични практики като карти Таро, кристали и други;

✨ започнете на манифестирате осъзнато.

Джил Такрей оборва необятно публикуваното мислене, че манифестирането е просто синоним на мечтаенето и обстойно преглежда съставените елементи, върху които би трябвало да се фокусираме по пътя към триумфа: визия, настройка, желание, сила и най-важното от всички – деяние

 книга Ciela PR списък Издателство Ciela

Предлагайки модерни извършения, в чийто център стоят антични практики и метафизичен похвати, дава на читателите на практика метод, с който да посрещнат провокациите в разнообразни аспекти от живота – построяването на кариера, сантименталните връзки, опазването на салдото сред работа и персонален живот и др. 

Защото манифестирането не се изчерпва с извикването на облика на това, което желаеме, в мозъка си. Това е единствено първата стъпка в вярната посока, която можем да създадем. Да манифестираш значи да бъдеш самодеен и да предприемаш дейности, с които ежедневно да призоваваш силата на Вселената на помощ и да се освободиш от всички страхове, подозрения и блокажи.

 книга Ciela Издателство Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР