Маниджърът на Тотнъм Антонио Конте остана изключително доволен от класирането

...
Маниджърът на Тотнъм Антонио Конте остана изключително доволен от класирането
Коментари Харесай

Конте определи класирането на Тотнъм в ШЛ като едно от най-големите в кариерата си

Маниджърът на Тотнъм Антонио Конте остана извънредно удовлетворен от класирането на своя отбор за Шампионската лига след победа с 5:0 в гостуването на изпадналия към този момент. Италианецът дефинира достижението като едно от най-сериозните в своята кариера, похвалия играчите си, приказва за сложността на.
 Тотнъм завоюва четвъртото място и се завръща в Шампионската лига Тотнъм завоюва четвъртото място и се завръща в Шампионската лига
“Това бе един съвършен ден за нас. Да достигнем до място в Шампионската лига е ужасно. Не беше елементарно да го създадем, тъй като шампионата в Англия е доста мъчно и има доста положителни тимове, само че считам, че се справихме чудесно. Бях доста явен с моите играчи и медиите. Казах им, че сме подготвени да се борим до края. Футболистите знаеха графика ни и направихме поредност от страхотни представяния. Смятам, че това е едно от най-големите достижения в кариерата ми. Честно казано в никакъв случай не е позитивно да дойдеш в тим по средата на сезона и за мен това бе огромно предизвикателство, в случай че не и най-голямото в кариерата ми. Исках да се потвърдя в друга обстановка, такава с доста проблеми и съм удовлетворен от постигнатото. Искам да благодаря на щаба си и играчите. Успяхме да реализираме задачата, тъй като всички се раздадоха изцяло ”, съобщи италианецът след дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР