Мъничък и лесен за използване мобилен принтер за бизнес и

...
Мъничък и лесен за използване мобилен принтер за бизнес и
Коментари Харесай

Mbrush Mobile Color Printer – печата на всяка повърхност

Мъничък и елементарен за потребление мобилен принтер за бизнес и лична приложимост, кадърен да печата на хартия, метал, дърво, пластмаса и даже върху човешка кожа

Mbrush Mobile Color Printer печата даже на огъващи се повърхности

Съвременните технологии дават невероятна независимост на хората в най-различни аспекти – да вършат неща, които допреди няколко години бяха привилегия единствено на профилираните индустриални и бизнес приложения. Така да вземем за пример, да печатат на всяка повърхнина, даже на личната си кожа.

Едно новаторско устройство притегля вниманието в световния онлайн магазин Geekbuying – мобилен преносим принтер, освен това пъстър. Mbrush Mobile Color Printer се предлага сега на атрактивна цена от $89,99 (с ваучър за отстъпка 4J6HTXSM). С него ще можете да печатате всякакви неща – от лога до татуировки – на всички места и на всевъзможни повърхности.

С помощта Mbrush Mobile Color Printer може да си извършите таутировка

Принтерът е доста стилен, прилича елементарен фирмен щемпел – има размери 72x68x51 мм и тежи едвам 150 грама дружно с консуматива. Това е извънредно комфортно за преместване и прилагане печатащо устройство, захранвано с батерия, което можете да употребявате на всяко място и когато и да е, с цел да печатате на всевъзможни повърхности.

Mbrush Mobile Color Printer разчита на мастилено-струйна технология за пъстър щемпел. Устройството е елементарно за обслужване и потребление, а касетата с мастило се заменя единствено за няколко секунди, с цел да продължите съвсем неотложно печатането. Дизайнът е ергономичен и разрешава работа единствено с една ръка.

Печатането върху хартия е най-обикновеното приложение на Mbrush Mobile Color Printer

Портативната джаджа печата върху всевъзможни повърхности и материали, в това число хартия, дърво, метал, пластмаса, текстил и даже човешка кожа – за татуировки да вземем за пример. Нещо повече, с този принтер можете да печатате на огъващи се повърхности – да вземем за пример върху кецове, както и на груби и неравни повърхности.

С две думи, Mbrush Mobile Color Printer е идеално устройство за персонализиране на разнообразни артикули. Принтерът получава данните за щемпел безжично, през Wi-Fi интерфейс, от смарт телефон или компютър, и ги отпечатва на мечтаната повърхнина. Връзката към източника на данните за принтиране може да бъде и жична, през USB кабел.

Mbrush Mobile Color Printer се обслужва и употребява извънредно елементарно

С едно зареждане на батерията можете да печатате в продължение на 6 часа, а в режим на подготвеност принтерът ще издържи над една година. Устройството е съвместимо с най-популярните платформи за смарт телефони и компютри, в това число Android, iOS, Windows, Mac OS и Linux.

Можете да купите мобилния пъстър принтер тук: Mbrush Mobile Color Printer – на цена от $89,99 с ваучър за отстъпка 4J6HTXSM и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР