Мани Пакиао отново предизвика Флойд Мейуедър на мач-реванш, след като

...
Мани Пакиао отново предизвика Флойд Мейуедър на мач-реванш, след като
Коментари Харесай

Пакиао отново предизвика Мейуедър

Мани Пакиао още веднъж провокира Флойд Мейуедър на мач-реванш, откакто американецът жегна филипинската звезда за това, че продължава да се бие оттатък 40-те.

40-годишният Пакиао, който надигра Кийт Търман с неединодушно съдийско решение през уикенда, отвърна на Мейуедър в обществените мрежи. „ Идваш на моя мач и използваш името ми в пост, само че аз съм този, който желае да остане значим? Ако искаш да останеш значим отново…#MayPac2 “, написа Пакиао в Туитър.

Мейуедър, който се отхвърли на 40-годишна възраст през 2017 с невиждания връх от 50-0, по-рано сподели, че „ наследството и кариерата на Пакиао са построени от асоциация посредством неговото име “. „ Крайно време е да спрете да употребявате името ми за кликбейт и да оставите неговото да приказва единствено за себе си “, написа тогава Мейуедър в Инстаграм.

„ Когато излязохме на кръга, завоювах толкоз елементарно, че всички трябваше да си изядат думите “, добави американецът до фотография от успеха му над Пакиао през 2015.

Но Мейуедър, който бе в Лас Вегас на мача, в който Пакиао стана най-възрастният международен първенец в полусредна категория в историята на бокса, не пожела да разяснява възможен реванш, отговаряйки на филипинеца по-късно в обява.

„ В последна сметка, аз върша повече пари от теб…Победих те физически и душевен. “, написа той. „ Запомни, ти се биеш, тъй като би трябвало, а аз се удрям, когато желая. “, приключи американецът. Мейуедър е един от едвам седемте професионални боксьори, които са побеждавали Пакиао – единственият боксьор, който е печелил шест международни трофеи в осем разнообразни дивизии. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР