Мани може и да се сдоби с чифт нови гърди,

...
Мани може и да се сдоби с чифт нови гърди,
Коментари Харесай

Елизабет от "Игри на волята" най-сетне разкри нещо за себе си и посече Мани

Мани може и да се снабди с чифт нови гърди, само че не всички мацки от " Игри на волята " имат предпочитание да се подлагат на корекции. Има девойки, които се харесват изцяло естествени и нямат потребност от смяна. 

Елизабет беше упреквана за всичко, а злобари бяха сигурни, че и тя има корекции, само че ще ги разочароваме. Тя е една от изцяло естествените българки и изцяло заслужи мястото си в класацията ни за ТОП натурални дупета в България. 

Виж още: Става още по-горещо! Лидия пусна фотография от джакузито на Наско Колев

Не единствено дупето и бюста, само че и устните на Елизабет са натурални, а за това удостовери самата тя. " Имаш ли силикон? ", пита почитател, а риалити звездата отсече – твърдо не! Блондинката няма никакво желание да си прави корекции и избира да бъде естествена, а не да последва образеца на Мани, която си постави 500 кубика. Самата Мани пък поговори за процедурата извънредно за Vbox7:

Ние поздравяваме Елизабет за решението ѝ да остане натурална. Не може всички да са направени по истанбулски пример, с цел да показват пари, долнопробност и чалга визия. 

Иначе неотдавна видяхме Елизабет в компанията на Габи и Морунов. Тримата, както и техни другари, прекараха няколко дни на Боровец, където се спускаха със ски. Именно там пожарникарят Морунов прекарва огромна част от времето си през зимата.

Виж още: Шеметна промяна на транссексуалната плеймейтка! Симона не наподобява на себе си

Изображение: https://www.instagram.com/elizabeth_vassileva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР