Манхатън може да се похвали с превъзходството на място за

...
Манхатън може да се похвали с превъзходството на място за
Коментари Харесай

Манхатън разполага с над 10 пъти повече зарядни станции отколкото бензиностанции

Манхатън може да се похвали с превъзходството на място за зареждане на електрически автомобили против оборудванията на които могат да се зареждат бензинови и дизелови коли. Според данни на локалния департамент за сила, на територията на Манхатън има 320 обществено налични зарядни станции, до момента в който бензиностанциите са едвам 29. Това значи, че зареждането на електрически автомобили е над 10 пъти по-лесно от зареждането на стандартен автомобил или най-малко на доктрина.

На процедура се оказва, че зареждането на колите на ток също се оказва мъчно, защото някои от станциите не работят, други са заети и се употребяват сега, до момента в който пък трети са заети от стандартни коли. Отделно, тези 29 бензиностанции евентуално разполагат с най-малко няколко колонки, които да улеснят още повече зареждането на бензин или дизел.

Въпреки, че Манхатън може да се похвали с това достижение, то в Ню Йорк нещата към момента не стоят по този метод. На територията на мегаполиса могат да бъдат открити 520 зарядни станции против 697 бензиностанции. Вероятно там броят на зарядните станции също ще изпревари този на бензиновите колонки и то скоро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР