Манекенката Яна Грудева има нова любов. Това е актьорът Стефан

...
Манекенката Яна Грудева има нова любов. Това е актьорът Стефан
Коментари Харесай

Бомба! Чаровна водеща на NOVA заби свой колега СНИМКА

Манекенката Яна Грудева има нова обич. Това е артистът Стефан Щерев, твърди „ България Днес “. Някога двамата бяха екранни сътрудници в предаване на Нова телевизия.

Двамата са дружно от скоро, а най-хубавата другарка на Яна- Диляна Попова, е сложила любовни сърчица под тяхна обща фотография. Ирина Тенчева пък написа въодушевено – „ Събрахте се, по-мъдри и по-красиви от всеки път “. Двамата не бяха открити за коментар, само че съгласно близки манекенката и артистът са се завърнали от пътешестване във Виена, а връзката им е сериозна.

Стефан имаше дългогодишна връзка с актрисата Ирмена Чичикова, която към този момент е завършила. Двамата даже живееха дружно, само че са се разделили, без да оповестят раздялата. Яна от своя страна в никакъв случай не е показвала мъжете в живота си. Преди години се забърка в конспирация с починалия началник на ВИС-2 Жоро Илиев.

Говори се, че Яна е била дамата до него в последните дни преди убийството му. „ Не просто не е правилно. Абсурдно е. Аз съм била на 16 години някъде, когато Георги Илиев е погубен. Никога не съм го виждала “, отсече Яна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР