Манекенката Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофа, предизвикана от

...
Манекенката Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофа, предизвикана от
Коментари Харесай

Лекарят на Митьо Очите ще спасява краката на манекенката Кристин! Красавицата заминава за Турция

Манекенката Кристин Илиева, която пострада тежко в злополука, провокирана от най-хубавата й другарка – певицата Дивна, ще успее да проходи на инат на мрачните прогнози, че ще остане неработоспособен, научи HotArena.

20-годишното момиче ще постъпи за лекуване в реномираната частна клиника в Истанбул „ Джон Хопкинс “ , откакто съумее да се възвърне от първата серия интервенции, направени от лекарите в столичната Военна болница, заяви „ Уикенд “.

Краката на манекенката Кристин бяха натрошени като солети в жестоката злополука край село Българене, провокирана от безрасъдното шофиране на младата певица Дивна. Поп звездата опита да изпревари с висока скорост различен автомобил в неразрешен сектор, само че загуби контрола върху колата си и се заби с нея в мантинелата край пътя.

При зверския удар ламарините на предницата и страничната врата се врязаха в крайниците на спътничката на Дивна и замалко да ги отрежат. До този миг Кристин е претърпяла 3 интервенции във Военна болница, като преди няколко дни над 60 доброволци се отзоваха на апела на майката на манекенката да дарят кръв .

Много души са последвали апела й, само че изненадващо, измежду тях липсвала виновницата за случилото се Дивна, която даже не се обадила след случая .

След като Кристин се възвърне от животоспасяващите интервенции във Военна болница, тя ще замине за лекуване в турската клиника „ Джон Хопкинс “, където лекарят, направил 2 интервенции на несебърския мафиот Митьо Очите, ще опита да вдигне на крайници и красивото момиче.

 „ Именит лекар от Турция, който е оперирал Митьо Очите и още няколко българи, ще се заеме с Кристин и се надяваме тя да успее да проходи още веднъж. Предстои й дълго лекуване “, признават близки до манекенката. Възстановяването в Турция ще излезе близо 100 000 евро . Лекарите в турската болница „ Джон Хопкинс “ сътвориха същинско знамение с морския мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите, който към този момент се придвижва на личен ход след няколко интервенции в Истанбул. Очите в действителност живее втори живот, откакто на 8 юни 2016 година мутри от свитата на Божо Кравата го направиха на сито с дъжд от патрони. Босът претърпя половин дузина интервенции в България и в Турция и през днешния ден е съвсем изцяло възобновен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР