Манекенката има силикон в бюста, редовно си слага хиалуронова киселина

...
Манекенката има силикон в бюста, редовно си слага хиалуронова киселина
Коментари Харесай

Алекс Петканова с нос като на Преслава

Манекенката има силикон в бюста, постоянно си поставя хиалуронова киселина в устните и лицето, а напоследък се е вманиачила, че би трябвало да си поправя и носа. Запознати настояват, че брачната половинка на Лудия кореспондент от много време не харесвала формата на обонятелния си орган и към този момент проучвала къде да се оперира, дочу HotArena.

Най-вероятно Александа ще се подложи на интервенцията в турската клиника, където мъжът й си присади коса. Там й предложили много преференциални цени, а и резултатите при други пациенти й се сторили приемливи. Носът на Петканова има дребна гърбица и тъкмо нея желала да отстрани по действен път. Тя се вманиачила в това да наподобява съвършено, само че пък околните й я посъветвали да намерения добре, преди да се легне под ножа, с цел да не замязя на певицата Преслава. Фолк дивата също си оперира обонятелния орган преди няколко месеца и отнесе доста рецензии, тъй като към този момент наподобява по радикално друг метод и не наподобява на себе си.

„ Формата на носа може напълно да промени лицето, тъй че ринопластиката би трябвало да е добре премислено решение”, поучават експертите. Алекс знаела това доста добре, само че била безапелационна, че ще изпили гърбицата при първа опция. Съпругът й Даниел се опитвал да я разубеди, само че на вятъра – нищо не можело да разколебае дългокраката красавица.
Още преди да се омъжи за Петканов, в студентските си години, манекенката направила първата промяна по себе си – поставила си силиконови импланти в бюста. Тя е признавала, че има общо 600 кубика в двете гърди и се подложила на интервенцията, с цел да подкрепи кариерата си на модел. Преди това била доста кльощава и плоска като дъска, а откакто нараснала размера на сутиена си, професионалните й задължения потръгнали - по-често почнали да я търсят за реклами на на бански костюми и долни дрехи. „ Истината е, че сама си платих интервенцията. Едно лято работех като сервитьорка в дискотека в Кипър. Не излизах на никое място, всичко спестявах, а заделените средстава вложих в силикон. Не скърбя, тъй като в този момент се усещам мого по-уверена, отрази се благотворно и на моделската ми кариера”, разяснява риалити звездата. Наскоро се появиха клюки, че си е подменила имплантите с по-големи, само че тя не удостовери дали е правилно.

Съпругът й Даниел също поправя визията си през последните месеци. Той си изправи кривите зъби и си присади коса в Истанбул. Първоначално Петканов имал някои съмнения – тормозил се дали присаждането ще премине наред, дали вложените средства ще си заслужават и дали ще се хареса. Страхувал се и от странични резултати като кръвоизливи, инфекции и белези, само че суетата му най-после победила.

„ Като по-млад имах хубава коса и по тази причина мъчно одобрих раздялата с нея. Все отново съм известно лице, имам телевизионни изяви, не е добре да изоставям външния си вид”, изясни Даниел. Половинката му го окуражила и пътувала с него до Турция, с цел да му вдъхне храброст и за морална поддръжка.
Петканов споделя, че цялостното възобновяване след трансплантация на космени фоликули продължава близо година и той към момента чака да му израсне избухлив и гъст перчем. Сега Лудия кореспондент заобикаля да демонстрира темето си на слънце, носи шапки, с цел да се защищава от нездравословните лъчи, и употребява единствено бебешка козметика върху сензитивната зона, написа " Уикенд ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР