Манекенката Джиджи Хадид е била глобена с 1000 каймански долара

...
Манекенката Джиджи Хадид е била глобена с 1000 каймански долара
Коментари Харесай

ЗВЕЗДЕН АРЕСТ: Задържаха Джиджи Хадид за притежание на наркотици

Манекенката Джиджи Хадид е била санкционирана с 1000 каймански $ (1220 щатски долара), откакто е била задържана за владеене на канабис на Каймановите острови, заяви ДПА. 28- годишната Хадид е била арестувана на 10 юли дружно със своя другарка.

Според Митническия и граничен надзор на Каймановите острови двете са били задържани за " импорт на марихуана и съоръжения, употребявани за консумация на марихуана ". Хадид и Маккарти са пристигнали с частен аероплан от Съединени американски щати, където багажът им е претърсен и е открито малко количество канабис.

Два дни по-късно те са се явили пред съд на Каймановите острови и против тях са били повдигнати обвинявания за импорт на следен опиат и импорт на приспособление за приложимост на опиати, по които те са се признали за отговорни. Двете са били санкционирани с 1000 каймански $ и не им е издадена присъда.

Представител на Хадид съобщи, че канабисът е закупен законно в Ню Йорк с здравно позволение.

Джиджи Хадид показа фотоси в Инстаграм от почивката си, на които е на плажа с другари. " Всичко е добре, когато свършва добре ", написа моделът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР