Манекенката беше направо смазана от бой от футболиста на ЦСКА

...
Манекенката беше направо смазана от бой от футболиста на ЦСКА
Коментари Харесай

ТЕМАТА НА NEWS24sofia.eu! Известни жени, които бяха спукани от бой! (ЧАСТ 1)

Манекенката беше напряко смазана от пердах от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов преди 10 години. Тя го изпратила до дома му, само че отказала да влезе вътре, при което той откачил. Ударил й бързи крошета, влачил я за косата, всичко станало в кръв. Час и половина я биел, след което с часове отказвал да я пусне.

„ Наложи се да си направя пластична интервенция поради него, тъй като носът ми беше строшен доста неприятно и мъчно се наместиха частите му “, показа тогава Катрин, която съумя да осъди спортиста, само че единствено на 3 години условна присъда.

2. Софи Маринова

Историята на Софка с Гринго е добре позната. Бившата мутра я спукваше от пердах, а тя освен му прощаваше, само че и го устояваше. Двамата се венчаха през 2019 година, само че единствено след 5 месеца се разведоха.

След това отново се събираха и разделяха при всеки побой. До окончателната им разлъка се стигна преди по-малко от 2 години, когато Тодор Давидов открадна бижутата на Софи и отпътува с парите от тях за Германия. Последните вести за него обаче са, че и там се е озовал в пандиза.

3. Преслава

Преси преди време яде пердах от починалия през днешния ден Георги Станоев – Малката Бирма. Двамата взаимно се биеха, само че той надделяваше, тъй като беше по-силен от нея.

Освен това тя е споделяла, че той я е тормозил освен физически, само че и душевен, като й натяквал, че е дебела. Именно тогава започва ударното намаляване на певицата, която през днешния ден тежи с най-малко 30 кг. по-малко от времето, в което беше с Бирмата.

4. Елен Колева

Актрисата в никакъв случай не е посочвала името на своя бияч, а единствено това, че и тя е била жертва на физически тормоз. Предполага се обаче, че има поради Александър Найденов – Майонезата, с който беше най-сериозната й връзка – цели 6 години.

Бизнесменът ревнуваше до лудост звездата от „ Шивачки “, тъй като трепереше, че ще легне с различен заради голямата разлика във възрастта им, която е към 30 години.

Ето за какво трансформира връзката с Елен в призрачен сън за нея. Държа я като в златка клетка. Тя самата е признавала нееднократно, че поради ревността му е отказала доста функции, които са могли да я изстрелят в небесата на киното.

5. Дебора

Певицата беше пребита пред входа на дома си от незнайни лица, само че тя хвърли виновността на своя някогашен другар Стоян Стоянов. Двамата се разделиха единствено месец откакто тя роди детето им. Според нея той е поръчал побоя, с цел да си отмъсти, че го е напуснала.

Очаквайте скоро Част 2!

Източник: news24sofia.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР