Мандатът си е при Бойко Борисов. Какъв последен шанс? Той

...
Мандатът си е при Бойко Борисов. Какъв последен шанс? Той
Коментари Харесай

Кирил Петков: Решението е в ръцете на Борисов

Мандатът си е при Бойко Борисов. Какъв финален късмет? Той си е при него мандата. Може да си потърси поддръжка от Движение за права и свободи, може да каже, че би трябвало да се върви на избори или може да поддържа един от най-хубавите български учени в света, който да поведе България напред.

Това разяснява Кирил Петков от Политическа партия.

Състава на проекто-кабинета си върви дружно с  програмата, която предлагаме. Не сме затворени за никого. Ако имат положителни хрумвания, ще ги подкрепим, уточни той.

Не е значимо по какъв начин ще се назовава държавното управление - на личностите, на специалистите. Няма значение. Това са единствено епитети. Трябва да се пита ГЕРБ желае ли поддръжка от Движение за права и свободи и подготвени ли са да хвърлят страната в избори, тъй като не са подготвени да изберат нещо, което толкоз очевадно, че би било добре за България, разяснява той.

Ако те имат хрумвания по какъв начин да създадем програмата по-добра, ние сме отворени. Но състава върви с програмата. Лидерите трябваше да създадат крачка обратно. Аз направих, с цел да покажа, че разбирам какъв брой е комплицирана ситуацията. Но като финансов министър няма по-добър специалист при нас от Асен Василев. Нали желаеме да свършим работата както би трябвало. Нещата могат да се оправят, в случай че този гений бъде вкаран, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР