"Мандатът отива при БСП, а ние няма как да съставим

...
"Мандатът отива при БСП, а ние няма как да съставим
Коментари Харесай

Филип Станев: Няма как да съставим кабинет с БСП

"Мандатът отива при Българска социалистическа партия, а ние няма по какъв начин да съставим кабинет с тях. Нашата позиция е ясна ". Това съобщи депутатът от "Има подобен народ " Филип Станев в Народното събрание.

Той посочи, че дипломацията, политиката и човешкото другарство изискват да се водят диалози, само че сигурно от Има Такъв Народ няма да вършат кабинет с Българска социалистическа партия.

"От позиция на нашата позиция, вървим към избори. При състояние, че няма да поддържаме кабинет, да предлагаме наши хора, е наивно ", съобщи депутатът.

Минути по-рано Корнелия Нинова и президентството оповестиха, че третият мандат за сформиране на държавно управление ще бъде връчен на Българска социалистическа партия на следващия ден заран.

Нинова заявява, че ще направи всичко по силите си за неговото сполучливо осъществяване и ще предложения групировката на Слави Трифонов, "Демократична България " и "Изправи се БГ! Ние идваме! " на диалози, които да бъдат открити и да стъпят на политическата декларация, подписана с Има Такъв Народ при първия кръг договаряния.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР