Мандатът, естествено, ще бъде на ГЕРБ. Нали не си представяте

...
Мандатът, естествено, ще бъде на ГЕРБ. Нали не си представяте
Коментари Харесай

Борисов: Мандатът, естествено, ще бъде на ГЕРБ, друго би било унижение

" Мандатът, естествено, ще бъде на ГЕРБ. Нали не си представяте да вървят с празен мандат ГЕРБ, а по-късно Денков или Мария да се върне с различен. Нали не си го представяте да се унижим по този начин. " Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от коридорите на Народното събрание.
Прочетете още
Той сподели още, че ротацията не е непременно.

" Нищо в живота не е непременно. Има подписано съглашение и ние се придържаме към него. Аз имам убеденост, че ротацията ще се случи, само че всеки ден чувам нови и нови искания ", посочи водачът на ГЕРБ.

По думите му в доста министерства работата е слаба. " Това го виждат всички хора. Ще проведем съществени диалози ", сподели Борисов.

" Фермерите възпламениха Европа, ние тук нищо не обсъждаме по тематиката. Не съм видял министърът да ни запознае с проект и ограничения ", сподели той.

Лидерът на ГЕРБ ще се срещне с премиера Николай Денков по отношение на идна аудиенция в Съединени американски щати.

Според Борисов и Пеевски има министри, трансформирали се в партийни секретари

" Да седят пред камината в Белия дом и тогава ще се мерят с мен. Когато аз съм бил там и вие сте били с мен ", съобщи Борисов.

По думите му президент и министър председател би трябвало да отидат при президент.

" Единственото нещо, което предизвестих сътрудниците е да не си преписват всичко, което сме свършили в Народното събрание - нуклеарните реактори, въоръжената поддръжка за Украйна, правосъдната промяна. Надявам се това да го изговорят там, другояче могат да пътуват където желаят ", акцентира той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР