Манчестър Юнайтед засилва интереса към нападателя на Наполи Виктор Осимен,

...
Манчестър Юнайтед засилва интереса към нападателя на Наполи Виктор Осимен,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед засилва интереса си към голмайстора на Наполи

Манчестър Юнайтед ускорява интереса към нападателя на Наполи Виктор Осимен, откакто за следващ път този сезон скаути на „ алените дяволи “ са пътували до Италия предходната седмица, оповестява Daily Star. Представителите на 20-кратните първенци на Англия са били в Неапол в сряда за втория четвъртфинал в Шампионската лига против Милан. Въпреки че домакините изгубиха с общ резултат 1:2, Осимен означи в реванша, който приключи 1:1. По този метод нигериецът към този момент има 26 гола в 31 мача този сезон.

Към днешна дата Наполи не е почнал договаряния за нов контракт със своя голмайстор, който има още две години от сегашния си договор, подписан през септември 2020-а година, когато дойде от Лил за 80 милиона евро. Смята се, че забавянето се дължи на продължаващия интерес на Юнайтед, като италианците не са срещу концепцията да го продадат за сериозна сума.

А фактът, че мениджърът Ерик загар Хаг и екипът му към момента наблюдават формата на Осимен толкоз деликатно, демонстрира, че той  бива възприеман като отлична опция на тяхната топ цел Хари Кейн това лято. Юнайтед се води любимец за подписа на голмайстора на Англия и Тотнъм, в случай че той откаже да удължи контракта си и принуди лондончани да го продадат, вместо да го изгубят без пари година по-късно.

Но „ алените дяволи “ са внимателни, защото знаят, че президентът на „ шпорите “ - Даниел Леви, емного сложен за увещание, изключително, откакто се чака да изиска най-малко 100 милиона паунда за огромната си звезда. Нуждата на Тен Хаг от нов класен нападател още веднъж излезе на напред във времето след отпадането от Лига Европа предходната седмица.

Кейн може да подсигурява попадения, само че към този момент на 31 години той навлиза в залеза на кариерата си. Това прави Осимен, който ще коства сходна сума, по-привлекателна дълготрайна инвестиция. Но в това време, за разлика от Кейн, управлението на „ Олд Трафорд “ е изправено пред яростна конкуренция за африканската сензация от страна на Челси, Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР