Манчестър Юнайтед все повече засилва интереса си към младия нападател

...
Манчестър Юнайтед все повече засилва интереса си към младия нападател
Коментари Харесай

Ман Юнайтед засилва интереса си към Расмус Хьойлунд

Манчестър Юнайтед от ден на ден ускорява интереса си към младия нападател на Аталанта Расмус Хьойлунд. Мениджърът Ерик загар Хаг желае да освежи съществено офанзивата на отбора за идващия сезон и 20-годишният датчанин е едно от имената, които желае да докара на " Олд Трафорд ", написа " Мирър ".

В Юнайтед не са се отказали и от желанието си да вземат Хари Кейн от Тотнъм, който си остава главната трансферна цел на клуба. В лицето на Хьойлунд обаче в клуба виждат добра алтернатива за футболист, който да бъде запаса на Кейн и да се учи от него, или от някой различен сериозен нападател, който ще бъде притеглен през този трансферен прозорец.

На този стадий привличането на Кейн наподобява много сложна задача, защото от Тотнъм не са склонни да договарят. Поради тази причина " алените дяволи " имат още две варианти за офанзивата си в лицето на Виктор Осимен от Наполи и Рандал Коло Муани от Айнтрахт (Франкфурт).

Относно възможното привличане на Хьойлунд пък в клуба държат сериозен коз. Датчанинът е представляван от мениджърската организация SEG, която работи и с наставника на отбора Ерик загар Хаг. Затова англичаните се надяват това да им помогне в договарянията за нападателя.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР