Манчестър Юнайтед стартира трудно, но успешно новия сезон в Премиър

...
Манчестър Юнайтед стартира трудно, но успешно новия сезон в Премиър
Коментари Харесай

Юнайтед прекърши бойките вълци

Манчестър Юнайтед започва мъчно, само че сполучливо новия сезон в Премиър лийг по повод нa резултата в първия си мач, откакто " алените дяволи " надвиха с 1:0 над Уулвърхамптън на " Олд Трафорд ".

Ман Юнайтед спечелили седми от последните си осем откриващи мача (само две поражения), като и двете загуби са на " Олд Трафорд ".

Традицията беше спазена и в различен аспект - шест от последните осем срещи сред тези два тима са приключили при резултат 1:0, като Юнайтед е спечелил пет от тях.

Raphael Varane recorded zero league goals last season, but has scored Manchester United`s Premier League opening goal????

Charged up????
— ESPN UK (@ESPNUK)

Отборът на Ерик загар Хаг не оправда упованията и в огромни интервали от мача бе надигран от своя противник, който сътвори по-добрите благоприятни условия за гол.

Гостите обаче пропуснаха възможностите си, като един път гредата ги спря, а няколко пъти и Андре Онана трябваше да се намесва.

Въпреки това " алените дяволи " демонстрираха успеваемост и в 76-ата минута Рафаел Варан бе прецизен с глава, с което донесе трите точки на домакините.

В добавеното време имаше и дискусионна обстановка, при която гостите претендираха за дузпа за нарушаване на Онана, само че такава не бе отсъдена. 

Новите попълнения на " алените дяволи " Андре Онана и Мейсън Маунт направиха публични дебюти за 20-кратния първенец на Англия. Тратата покупка - Расмус Хойлунд, не бе групата поради травма в гърба.

Бившият капитан Хари Магуайър, който е пред трансфер в Уест Хем, остана на пейката. Алехандро Гарначо стартира като титуляр, а Маркъс Рашфорд бе на върха на офанзивата на домакините. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР