Манчестър Юнайтед спечели категорично с 4:2 при визитата си на

...
Манчестър Юнайтед спечели категорично с 4:2 при визитата си на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се доближи до лидера след зрелище в Уотфорд

Манчестър Юнайтед завоюва изрично с 4:2 при визитата си на Уотфорд в среща от междинния 14-и кръг на британската Висша лига и се приближи на пет точки от водача и градски противник Манчестър Сити, който е с мач по-малко.

„ Червените дяволи ” взеха постоянен задатък след прелестни попадения на Ашли Йънг (19, 25), при първото от които с асистенция се отличи Джеси Лингаард, а Антони Марсиал (32) направи разликата класическа след пас на Ромелу Лукаку. След това гостите направиха още няколко пропуща до края на първата част.

След почивката „ стършелите ” върнаха интригата посредством Трой Дийнии (77-дузпа) и Абдулайе Дукуре (84) след подаване на Карийо. Джеси Лингаард (86) обаче бързо охлади пристрастеностите на домакините и постави точка на разногласието след асистенция на Андер Ерера.

Така Манчестър Юнайтед записа десета победа от началото на сезона и с 32 точки остава на втората позиция, доближавайки се на пет точки от водача Манчестър Сити, който в сряда вечер приема Саутхемптън. Уотфорд е осми с 21 точки. 

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР