Манчестър Юнайтед следи отблизо изявите на халфа на Сасуоло Давиде

...
Манчестър Юнайтед следи отблизо изявите на халфа на Сасуоло Давиде
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед следи италиански халф

Манчестър Юнайтед следи от близко изявите на халфа на Сасуоло Давиде Фратези. Скаути на " алените дяволи " към този момент са следили изявите на 23-годишния футболист, оповестява " Гадзета дело Спорт ".

Фратези е артикул на школата на Рома, само че през 2017 година бе притеглен от Сасуоло. След като няколко пъти е даван чартърен в Асколи, Емполи и Монца, от сезон 2021-22 халфът проби в състава на " зелено-черните " и се трансформира в главен състезател за отбора. До момента той има 67 мача, 10 гола и 4 асистенции на " Мапеи ". Освен това той стигна и до националния тим на Италия, като към този момент има 4 мача за " скуадра адзура ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В последно време се заприказва, че интерес към него има от някогашния му клуб Рома. Той е свързван и с Ювентус. Изглежда обаче и Манчестър Юнайтед е подготвен да влезе в борбата за подписа му.

Скаутите на " алените дяволи " ще продължат да наблюдават от близко развиването на Фратези до края на сезона. През лятото мениджърът Ерик загар Хаг ще има последната дума дали желае да го вземе в състава си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР