Манчестър Юнайтед ще увеличи цената на билетите с 5 %

...
Манчестър Юнайтед ще увеличи цената на билетите с 5 %
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще увеличи цената на билетите от следващия сезон

Манчестър Юнайтед ще усили цената на билетите с 5 % за идващия сезон,  оповестиха от клуба.  Поскъпването се случва за кол път от 11 години.

Увеличението се дължи на по-високата цена за организирането на мачовете, които са се вдигнали с 40% за последните 5 години и с 11% за последните 12 месеца, прибавиха от Юнайтед.

" Скромното нарастване на цената за сезон 2023/24 е належащо, с цел да действа клубът по резистентен метод ", обосноваха се от “червените дяволи ”.

С контузия на “Тича ” е и опитният вратар Георги Георгиев. От спортно-техническия щаб бяха оповестили, че някогашният национал ще е в групата за мача с Берое. Георгиев обаче не седна на пейката, тъй като е получил контузия на последната подготовка преди дуела.

От Юнайтед прецизираха още, че ще запазят цената на билетите за децата под 16 години, както и ще има 50% понижение за сезонните билети на хората над 65 години.
 Втората оферта за Манчестър Юнайтед също е реалност Втората оферта за Манчестър Юнайтед също е реалност
Клубът, който е благосъстоятелност на американското семейство Глейзър, се продава сега, като има доказани предложения на английския милиардер Джим Ратклиф, както и на шейх Ясим Бин Хамад Ал Тани, който е наследник на някогашния министър председател на Катар.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР