Манчестър Юнайтед ще бъде без играч номер 1 във Висшата

...
Манчестър Юнайтед ще бъде без играч номер 1 във Висшата
Коментари Харесай

Тен Хаг въпреки проблемите: Отиваме за победа на Анфийлд Роуд!

Манчестър Юнайтед ще бъде без състезател номер 1 във Висшата лига за ноември Хари Магуайър за гостуването си на “Анфийлд ”. Защитникът е контузен и няма да успее да се възвърне за дербито с Ливърпул в неделя. Това разкри мениджърът на “червените дяволи ” Ерик загар Хаг. Антони Марсиал също пропуща срещата. Маркъс Рашфорд и Люк Шоу обаче ще бъдат възобновени за дуела с Ливърпул.

“Хари няма да бъде разполагаем за идните мачове, само че не мисля, че ще отсъства дълго време. Люк Шоу тренира тази заран и мислим, че ще е на линия за неделя. Маркъс Рашфорд също ”, съобщи Тен Хаг. Това значи, че Ман Юнайтед ще е без 11 играчи от първия тим, а измежду тях е и Бруно Фернандеш, който е осъден.

Попитан дали има поддръжката на управлението след следващите разочароващи резултати, нидерландецът отговори: “Усещам го, по този начин ми споделят. Няма проблем. Аз съм съсредоточен върху процеса, фокусиран съм върху това да направя тима да играе по-добре и да подобря представянето на самостоятелните играчи. Не се разпръсквам от слуховете за промяната ми. Не се вълнувам от това. Не сме непрекъснати и би трябвало да работя върху това тимът да играе на високо равнище за нескончаем интервал ”.

“Мисля, че всички са извънредно стимулирани, когато отиват на “Анфийлд ”. Знаеш, че ще е мъчно. Всеки футболист желае това, желае това предизвикателство. Трябва да гледаш напред. Трябва да се поучим от предходната година ”, добави Тен Хаг. Миналата година Манчестър Юнайтед бе разрушен със 7:0 от Ливърпул.

На въпрос по какъв начин ще предотврати опцията играчите му да излязат със боязън на “Анфийлд ”, експертът отговори: “Не съм видял предишния сезон да са се страхували там. Това беше неприятно прекарване. Миналата година първото полувреме играхме сносно и бяхме разрушени след почивката. Това не може да се случва. Беше друг тим. Отиваме там и ще бъдем уверени. Познавам играчите си и знам, че те ще бъдат уверени от началото до края. Ще би трябвало да се борим, само че ще ги подготвим и отиваме за победа ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР