Манчестър Юнайтед ще бъде без четири основни играчи за реванша

...
Манчестър Юнайтед ще бъде без четири основни играчи за реванша
Коментари Харесай

Ман Юнайтед без четирима играчи срещу Реал Сосиедад

Манчестър Юнайтед ще бъде без четири съществени играчи за реванша с Реал Сосиедад от 1/16-финалите в Лига Европа в четвъртък. Това съобщи мениджърът Оле Гунар Солскяер.

Пол Погба, Скот МакТоминей, Дони ван де Беек и Единсон Кавани към момента не са възобновени от контузиите си и няма да играят в срещата на "Олд Трафорд ", която значително се обрисува протоколна след на британския отбор с 4:0 преди седмица.

"Всички те ще отсъстват. Никой от тях към момента не тренира с останалата част от тима. Пол даже не тренира на трева, тъй че той даже не е покрай това да играе в мача. Повече или по-малко ще разгадавам на същия състав, който игра против Нюкасъл през уикенда ", сподели Солскяер.
Норвежецът приказва и за някои от младите звезди от школата, за които сходни мачове са късмет за изява.

"За съжалени Ханибал Межри е контузен и ще почива към месец. Амад Диало и Шола Шортайър обаче ще бъдат в групата. На този стадий не мога да кажа дали те ще бъдат титуляри, или не ", сподели още Солскяер.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР