Манчестър Юнайтед се възползва от опциите за продължаване на договорите

...
Манчестър Юнайтед се възползва от опциите за продължаване на договорите
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с важен ход броени дни преди 1 януари

Манчестър Юнайтед се възползва от вариантите за продължение на договорите на своите футболисти Маркъс Рашфорд, Люк Шоу, Диого Далот и Фред, настояват " Телеграф " и Фабрицио Романо. Контрактите и на четиримата изтичаха в края на сезона, само че в тях беше включена алтернатива, съгласно която клубът да може едностранно да ги възобнови. Така въпросните футболисти към този момент са обвързани с клуба от " Олд Трафорд " най-малко до края на сезон 2023-24 година

В същото време се договаря за нов договор и с Давид де Хеа, чието съглашение с Юнайтед също изтича след към 6 месеца. Интересното е, че и при неговия контракт има същата уговорка, даваща право на клуба да го продължи даже без негово единодушие. В случая обаче се водят диалози с испанеца. 

Ако тези контракти не бяха възобновени преди 1 януари, това щеше да разреши на въпросните състезатели свободно да договарят с други тимове за възможен свободен трансфер от лятото. 

Рашфорд е младеж на клуба от Манчестър и има 101 гола в 322 мача с екипа на 20-кратните първенци на Англия. Нападателят дебютира с екипа на " алените дяволи " през сезон 2015-2016.

Левият краен бранител Шоу, който също беше част от състава на " трите лъва " на Мондиал 2022, мина на " Олд Трафорд " от Саутхамптън през 2014 година, след което записа 228 дуела за Юнайтед. 
Португалският десен бек Далот и бразилският халф Фред са в Манчестър Юнайтед от 2018 година.

Давид де Хеа е футболист на " алените дяволи " от лятото на 2011 година, когато отпред на тима към момента беше Алекс Фъргюсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР