Манчестър Юнайтед се стреми да се подсили на четири позиции

...
Манчестър Юнайтед се стреми да се подсили на четири позиции
Коментари Харесай

Ман Юнайтед иска да вземе играчи на четири позиции през зимата

Манчестър Юнайтед се стреми да се укрепи на четири позиции през януари, като опасенията по отношение на качествата на Софиан Амрабат са предиздвикали клуба да потърси нов отбранителен халф. „ Червените дяволи “ също ще насочат напъните си към десен централен бранител, плеймейкър и нападател, твърди The Guardian.

Мениджърът Ерик загар Хаг се нуждае от укрепване на състава след сложното начало на сезона, само че привличането на четирима играчи няма да е елементарно. Много може да зависи от това дали сър Джим Ратклиф ще успее да стане част от управлението на клуба. Проблем ще бъдат и разпоредбите за финансов феърплей, тъй че бюджетът за прехвърляния ще зависи от продажбата на играчи.

Юнайтед не съумя да продаде Хари Магуайър и Скот МакТоминей, а също по този начин и Антони Марсиал остана на „ Олд Трафорд “. Атаката не е главен приоритет, като се има поради, че Тен ХАг разполага с Маркъс Рашфорд и Расмус Хойлунд.

„ Червените дяволи “ имаха проблеми в халфовата линия този сезон. Каземиро демонстрира спад, като се зародиха и подозрения по отношение на представянето на Амрабат. Мароканецът стартира е едвам четири мача във Висшата лига след идването си чартърен от Фиорентина, само че 18-годишния артикул на академията Коби Майноо го размени в състава при успеха над Евертън с 3:0 в неделя.

Интересът към към номер „ 8 “ е на база неуверените изяви на Мейсън Маунт след прехвърлянето му от Челси. Англичанинът не оказа огромно въздействие, а проблемите с травми нарушиха инерцията му. Търсенето на централен бранител също може да стане неотложно с оглед неразбираемото бъдеще на Рафаел Варан, който също имаше проблеми с травми и не получава шансове за изява в последните седмици.

Manchester United target four winter signings as Ten Hag searches for boost
— Guardian sport (@guardian_sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР