Манчестър Юнайтед се радва на възраждане под ръководството на Ерик

...
Манчестър Юнайтед се радва на възраждане под ръководството на Ерик
Коментари Харесай

Бербатов: По дяволите, Манчестър Юнайтед има шансове за титлата

Манчестър Юнайтед се радва на възобновление под управлението на Ерик загар Хаг, като към този момент е трети в във Висшата лига с 46 точки от 23 мача. „ Червените дяволи “ реализираха значима победа против Лийдс в неделя и в този момент са единствено на пет точки зад водача Арсенал, макар че са изиграли два мача повече. Предполага се, че Юнайтед не е реален кандидат за трофея във Висшата лига този сезон дружно с Арсенал и Сити, само че Димитър Бербатов мисли друго и настоя, че е прекомерно рано да се вършат огромни прогнози.

Да, по дяволите, Манчестър Юнайтед е в борбата за купата. Щастлив съм да видя тима на позицията, в която се намира и към която се придвижва, но изключително в тази ситуация с " алените дяволи "  и Тотнъм, постоянството е главното качество, от което се нуждаете, в случай че желаете да станете първенец, тъй като Висшата лига е маратон, а не спринт. Трябва да играете непрекъснато добре и даже когато не играете добре някой път, отново би трябвало да разберете по какъв начин да спечелите точките. Това са правили всички първенци на Висшата лига.

Толкова е забавно сега, тъй като Арсенал губи точки, Манчестър Сити губи точки, а Манчестър Юнайтед пълзи зад тях и се надява да изненада всички. Според мен е прекомерно рано да се каже кой ще завоюва купата във Висшата лига този сезон. Представете си, в случай че се случи този сезон? Развълнуван съм от това, което се случва в клуба, поради това по какъв начин се развиват, по какъв начин се показват и по какъв начин стават все по-добри и по-добри.

В момента те се движат в вярната посока и бих се радвал да ги видя да завоюват купата във Висшата лига под управлението на Ерик загар Хаг този сезон, тъй като видяхме доста луди неща във Висшата лига. Ако не го създадат, в случай че не завоюват купата тази година, тогава се надяваме, че ще се случи през идващия сезон, тъй като в случай че продължат да усъвършенстват тима, тогава за какво да не се стане? През идващите няколко години желая Манчестър Юнайтед да бъде там, където заслужава да бъде и това е на, първото място ", показа Бербатов.

Бербатов завоюва два пъти купата във Висшата лига с Манчестър Юнайтед, през 2008-09 и 2010-11. " Червените дяволи "  ще се изправят против Барселона в Лига Европа в четвъртък, преди да одобряват Лестър Сити в неделя във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР