Манчестър Юнайтед се класира за финала в турнира за Купата

...
Манчестър Юнайтед се класира за финала в турнира за Купата
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е първият финалист за ФА Къп


Манчестър Юнайтед се класира за финала в шампионата за Купата на Англия след триумф с 2:1 над Тотнъм. Двата отбора изиграха завладяващ дуел на „ Уембли “, като „ алените дяволи “ стигнаха до триумфа след поврат.

Деле Али даде преднина на „ шпорите “ още в 11-ата минута, засичайки чудесно центриране отдясно на Кристиан Ериксен. В 24-ата минута обаче Юнайтед възвърне равенството, откакто Пол Погба лиши топката от Дембеле и центрира в наказателното поле, където Алексис Санчес с глава матира Юго Лорис за 1:1.

Малко след изминаването на час игра отборът на Жозе Моуриньо стигна до цялостния поврат. След многоходова офанзива по левия фланг топката попадна Андер Ерера, който с доста акуратен удар вкара за 2:1 в интерес на тима от Олд Трафорд.

До края на мача „ алените дяволи “ удържаха задатъка си, с което се класираха за финала, като ще опитат да завоюват своя 13-и трофей в конкуренцията – за последно Юнайтед победи в шампионата през 2016. В разногласието за купата тимът от Манчестър ще се изправи против спечелилия от втория полуфинал сред Челси и Саутхямптън. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР