Манчестър Юнайтед се интересува от трима нападатели преди зимния трансферен

...
Манчестър Юнайтед се интересува от трима нападатели преди зимния трансферен
Коментари Харесай

След идването на Ратклиф: Манчестър Юнайтед стяга голяма селекция

Манчестър Юнайтед се интересува от трима нападатели преди зимния трансферен прозорец. Според Фабрицио Романо англичаните желаят да формализират прехвърлянията на крилото на Борусия Дортмунд Дониел Мален, както и централните нападатели Серу Гираси от Щутгарт и Тимо Вернер от Република България Лайпциг.

24-годишният Мален означи 6 гола в 23 мача този сезон, 27-годишният Гираси - 19 попадения в 16 срещи, 27-годишният Вернер означи 2 гола в 14 дуела.

В 18-те кръга на Висшата лига до момента " алените дяволи " са отбелязали едвам 18 гола - заемат осмо място в класирането с негативна голова разлика.

Вчера президентът на компанията Ineos Group сър Джим Ратклиф, върл последовател на Юнайтед, завърши договорката за закупуване на 25 % дял в клуба. Бе оповестено, че той ще се заеме с футболните интервенции на Юнайтед.

В " Сън " се прибавят още 5 имена на футболисти, които биха подсилили тима. Начело в листата е голаджията на Наполи Виктор Осимен, който ден преди договорката на Ратклиф с Юнайтед, продължи контракта си с южняците. Без пари още през януари може да бъде върнат вратарят Давид де Хеа на фона на неубедителните игри на Андре Онана и идното му неявяване за Купата на Африка.

Другите са халфът на Барса Френки де Йонк, крилото на Байерн Мюнхен Серж Гнабри и централният бранител на Спортинг Лисабон Гонсало Инасио.

Telegraph.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР