Манчестър Юнайтед пропусна да победи Челси на Стамфорд Бридж и

...
Манчестър Юнайтед пропусна да победи Челси на Стамфорд Бридж и
Коментари Харесай

Челси и Юнайтед с равенство, недоволният Моуриньо налита на бой

 Ас на Юнайтед даде мотив за нов скандал към Моуриньо
Манчестър Юнайтед пропусна да победи Челси на " Стамфорд Бридж " и стигна до трагично тъждество 2:2 в дербито от 9-ия кръг на британската Висша лига. 

Това бе на път да се трансформира в първото проваляне на " сините " от Лондон за сезона под управлението на Маурицио Сари, само че тимът към момента не познава отбора на загубата.

Рюдигер откри за домакините в 21-ата минута, а гостите нямаха нито един прецизен удар до почивката. След това обаче нещата се обърнаха и Марсиал направи обрата цялостен с голове в 55-ата и 73-ата минути. Баркли в 96-ата минута обаче изравни.

Дербито не мина и без грозни подиуми, този път отвън терена, откакто човек от щаба на домакините реши да се израдва на изравнителното попадение тъкмо пред погледа на Жозе Моуриньо, отправяйки му жест, при което мениджърът на " алените дяволи " незабавно скочи като жилнат.

Единствено стюардите предотвратиха последвали още по-неприятни подиуми. След близо 10 минути добавено време, Майк Дийн даде последния си съдийски сигнал, преди който не последва наказване нито за наставника на гостите, нито за служителя на лондончани.

След този мач Челси е водач с 21 точки, а Юнайтед е 8-и с 14 пункта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР