Манчестър Юнайтед продължава да работи усилено за привличането на Френки

...
Манчестър Юнайтед продължава да работи усилено за привличането на Френки
Коментари Харесай

Ман Юнайтед позлатява Де Йонг

Манчестър Юнайтед продължава да работи интензивно за привличането на Френки де Йонг от Барселона. Именно нидерландският халф е огромната цел на новия управител на отбора Ерик Тен Хаг, който познава Де Йонг от работата им в Аякс.

Затова " алените дяволи " няма да жалят средства в опита си да доведат халфа на " Олд Трафорд ". Според изданието " Daily Star " Ман Юнайтед е подготвен да направи Де Йонг най-добре платеният футболист в отбора и то без да броим бонусите включително. Смята се, че нидерландецът ще получава по 395 хиляди паунда седмично, като по този начин той ще изпревари Давид де Хеа (375 000 паунда на седмица), Джейдън Санчо (350 000 паунда на седмица), Рафаел Варан (340 000 паунда на седмица) и Кристиано Роналдо (300 000 паунда на седмица). По този метод годишната заплата на Де Йонг при " алените дяволи " ще стане колосалните 24 милиона евро.
 Барселона заменя Френки Де Йонг с Карлос Солер
Барселона заменя Френки Де Йонг с Карлос Солер

Манчестър Юнайтед ще бъде огромният победител от сделката

Едно от обещанията, с които Тен Хаг пробва да вземе Френки е, че в първия му сезон в отбора, Ман Юнайтед ще се класира в Шампионската лига, откакто през този сезон приключи на 6-о място. Именно желанието на футболиста да играе в най-силния европейски клубен шампионат може да се окаже главно при неговото решение дали да остане в Барселона, или да отиде в Англия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР