Манчестър Юнайтед привлече полузащитника на Реал Мадрид Каземиро, което може

...
Манчестър Юнайтед привлече полузащитника на Реал Мадрид Каземиро, което може
Коментари Харесай

Сериозен интерес към халф на Манчестър Юнайтед от Висшата лига

Манчестър Юнайтед притегли полузащитника на Реал Мадрид Каземиро, което може да значи, че някои от сегашните халфове на отбора може да изоставен „ Олд Трафорд “. Сега „ 90min “ твърди, че няколко клуба от Висшата лига наблюдават обстановката със Скот МакТоминей.

25-годишният шотландец е главен състезател в състава на „ алените дяволи “ в последните няколко сезона, само че от началото на сезона играе  едва, а и привличането на Каземиро може да промени статута му в клуба.

Още преди време се появиха информации за интерес към МакТоминей от страна на Нюкасъл. Друг клуб, който също е подготвен да го вземе в редиците си е Уест Хем. Изданието написа, че халфът е наблюдаван още и от Лестър Сити, Евертън и Саутхемптън.

На този стадий това са по-скоро единствено клюки и към момента няма информации, че МакТоминей ще бъде пуснат на пазара. Подобна опция обаче не може да бъде изключена изцяло, защото клубът има потребност от свежи средства откакто извади 70 милиона евро за Каземиро, а в това време има набелязани още няколко играчи, които да бъдат привлечени до затварянето на трансферния прозорец. За трансфер на „ Олд Трафорд “ се спрягат Френки де Йонг от Барселона, Антони от Аякс, Коди Гакпо от ПСВ Айндховен и Яник Ферейра-Караско от Атлетико Мадрид.

signing Casemiro could have an impact on Scott McTominay's future.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР